top of page

Altres camins, activitats i propostes

logo Pais Conscient.png

Des de País Conscient reflexionem i actuem amb escolta permanent a entitats i persones que treballem per a seguir creixent.

Ho fem a través de diverses activitats que anem proposant al llarg de l'any. Activitats formatives i de difusió.

Això és:

Jornades de treball, trobades obertes, les reunions del grup de coordinació, els zoom-cafè, les assembles per a les persones associades, i un llarg etcètera que tu també ens pots oferir. T'hi esperem, totes les persones som necessàries. I anem allà on vulguis que t'escoltem. Necessitem més persones que s'uneixen al nostre equip de treball (organització, difusió, xarxes...). Totes hi som de manera voluntària.

Si vols tenir informació gratuïta i sense compromís, omple el formulari a la pestanya "contacte" indicant aquest motiu, i t'inclourem a la nostra base de dades de l'associació perquè rebis el nostre butlletí.

EEP!!      Properes activitats:

Las mujeres que saltan durante la interp

6è. Simposi d'Interioritat Compromesa

i les Llunes del Simposi

primavera 2024, CESFN-Barcelona

Si t'interessa participar a les jornades de treball, contacta'ns a 
infopaisconscient@gmail.com

Jornades de treball 

Realitzada la primera el 22 de maig 2021 a la Casa d'Espiritualitat d'Hostalets de Balenyà. Fou una jornada amb espais de reflexió, de diàleg i d'experiència on per grups vam treballar diverses temàtiques sensibles a País Conscient.

I continuem: a cada jornada obrim temes i fem continuïtat d'altres. Reflexionem i ens comprometem. et necessitem (siguis soci o no, VINE!

Marató de Silenci

En el País Conscient diverses veus s’han alçat per iniciar accions que portessin pau i llum a la ciutadania i als polítics de tots els àmbits. Hem trobat el ressò immediat de moltes entitats que han volgut convocar amb nosaltres la Marató de Silenci. Octubre 2017. 

Propera : tardor 2021

            clica la imatge >>>

Marat%C3%B3Silenci_edited.jpg

País Conscient a TV Terrassa

Pais Conscient tv Terrassa

Vam ser a tv Terrassa amb en Jordi Dueso, al seu programa "La nit dels savis", entrevista realitzada el 14 de juny de 2019

  <<<< clica la imatge 

paisaje de montaña
bottom of page